Een auto kopen en geld overhouden?

Een auto kopen is een grote beslissing. Het duurt een lange tijd om het volledige bedrag bij elkaar te krijgen en zodra u het bij elkaar heeft besluit u om het geld in een keer uit te geven. Wij willen u graag helpen in deze beslissing en hebben nog een andere mogelijkheid voor u, dan het geld in een keer uit te geven.

Een auto kopen zonder het volledige bedrag in één keer kwijt te zijn?Dat kunnen wij voor u regelen door middel van een financiering. Wist u dat 75% van alle gekochte auto’s wordt gefinancierd? Zowel zakelijk als particulier. De reden dat hier veelvuldig voor wordt gekozen is dat u meer geld over houdt. Dat is een prettig idee, aangezien u dan geld over houdt voor leuke dingen, of een onvoorziene uitgave zoals een wasmachine die er mee ophoudt.

Dat kunnen wij voor u regelen door middel van een financiering. Wist u dat 75% van alle gekochte auto’s wordt gefinancierd? Zowel zakelijk als particulier. De reden dat hier veelvuldig voor wordt gekozen is dat u meer geld over houdt. Dat is een prettig idee, aangezien u dan geld over houdt voor leuke dingen, of een onvoorziene uitgave zoals een wasmachine die er mee ophoudt.

Heeft u vragen over financieringen?
Neemt u gerust contact met ons op dan beantwoorden we al uw vragen!